Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Vålådalen levererar!

Publicerad: 10 februari 2015 Kl.22:56

Tråkiga väderförhållanden och lätt, men störande förkylning. Men jag tycker ändå att det känns bra.

Hej!
Jag skulle fundera ut en plan senast och det har jag väl gjort, men efter SM fick jag en snabb variant av förkylning som gjorde att planen snabbt fick ändras. Som tur var gick det över snabbt och jag var i gång igen efter tre dagar. Det hör verkligen inte till vanligheten. Det som var synd var att jag missade Holmenkollmarschen som jag hade tänkt köra. Det verkar vara ett riktigt fint lopp som jag får ta och försöka få till nästa säsong.

Istället blev det träning på hemmaplan några dagar, men eftersom mildvädret slagit till med full kraft har förhållandena på de längre spåren blivit dåliga så drog jag iväg till Vålådalen. Där blir jag och tränar några dagar innan Världscupen i Östersund kommande helg.Vålådalen som verkligen är ett klassiskt idrottsmecka som har lyckats leverera fina förhållanden trots det besvärliga vädret och för att inte tala om den fantastiskt goda maten.

Ja det gick verkligen fort från att ha varit full vinter med massor med snö och 23 kallgrader till 5 plusgrader och starka vindar. Snön smälte som smör i solsken och man ser nu gröna gräsmattor på sina ställen.  Trist!!!
Nu är det ingen fara med tävlingsbanorna som har tjockt med konstsnö i botten, men inramningen blir ju långt ifrån densamma.

Formmässigt tror jag inte det lilla avbrottet har påverkat så mycket. Det känns fortsatt bra i kroppen och jag hoppas få en bra genomkörare på söndagens 15km lopp och få med sig en bra känsla och ett stärkt självförtroende.

Vad som händer efter helgen får jag ta ett beslut på efter helgen, men någon tävling bör det bli helgen efter.
 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar