Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Premiär med blandade känslor

Publicerad: 18 november 2014 Kl.21:37

Förberedelserna hade kunnat vara bättre, men det är ingen katastrof.

Förkylningen som gjort att jag inte kunnat träna den senaste veckan börjar ge med sig och jag har så smått kommit igång att träna igen. Det blev en veckas uppehåll. Det är inte så farligt, men det kom ganska olägligt med tanke på förberedelserna till premiären i helgen. Det är alltid jobbigt när man vet att jag hade kunnat förbereda mig så mycket bättre. Nu blir det en slags nödlösning för att i över huvud taget kunna prestera någorlunda. Premiären är också väldigt viktig för att ta sig ut på världscupen och försöka knipa en plats till vinterns världsmästerskap i Falun. Självklart finns det fler chanser , men det är ju alltid roligare om man kan vara med från början.

I morgon ska jag pröva att köra första fartpasset på snö och se hur kroppen svarar på hårt arbete och beroende på hur det går bestämmer jag mig hur jag gör i helgen. Det blir antingen tävling både fredag och lördag, eller bara lördag. Det troligaste just nu är att jag kör bara lördag.

Självklart ska det bli skoj att börja tävla efter en lång träningssäsong som har gått enligt planerna, men just nu hade det varit bättre för mig om man haft en vecka till på sig. Självklart ska jag ge allt i helgen och hoppas att jag återhämtat mig så mycket att det ska gå tillräckligt fort för att knipa en av de 6 platserna. Spännande ska det i alla fall bli.

Jag återkommer och berättar hur det går.

Vi hörs!

Skidhälsningar

Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar