Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Dags för läger i Ramsau

Publicerad: 19 oktober 2014 Kl.21:36

Det är tungt att träna i höstrusket hemma i Östersund och då är det extra skönt att komma ner till mellaneuropa och förhoppningsvis få lite fin skidåkning på glaciären och lite värme nere i dalarna.

Semestern med familjen på Fuerteventura var riktigt skön. Visst det blev en hel del spring efter en inte stillasittande tvååring, men bad och värme gjorde gott ;-). Jag hade tränat på relativt mycket innan, så det var inte så svårt att slappna av och njuta av lite vila.  Innan vi åkte iväg sprang jag Bollnästrailen ett 10 km långt traillopp i tuff terräng. Jag fick däng av den löpstarka Jesper Lysell, men kunde springa in på en andra plats. Ett felaktigt vägval gjorde att jag tappade lite onödigt mycket tid, men så är det om man inte är uppmärksam :-).

När jag kom hem och började träna på igen var det lite som att dra igång en igensotad dieselmotor. Men efter några dagar och ett par fartpass lossnade det igen. En hel del träningsvärk blev det också. Ganska sjukt att efter bara en lugn vecka ska behöva känna så av sådant man sysslar med dagarna i ända restan av året. Förmodligen har kroppen kopplat av ordentligt och fått lite välbehövlig vila inför den sista grundträningen innan säsongen drar igång om en månad.

I morgon bär det av till Ramsau och skidåkning på glaciären. Jag har inte varit där på några år nu, men det är en av mina favoritplatser att träna på under hösten. Det är bara att hoppas att vi har lite tur med vädret, för samtidigt som det kan vara helt underbart att åka skidor på fina förhållanden i solsken. Lika jäkligt kan det vara om det stormar och regnar eller snöar. Fördelen i Ramsau är det är otroligt bra barmarksträning också.

Kul ska det i alla fall bli med hela gänget samlat.

Ha det gott!

Skidhälsningar

Anders Södergren
 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar