Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Fint träningsläger i Beitostölen

Publicerad: 15 augusti 2014 Kl.21:09

Fortsatt bra flyt i träningen och bra tryck i gänget. Lite sliten efter en tuff duvning i Beito med över 30 timmars träning på en vecka. Vila är aldrig skönare än när man är rejält sliten.

Nu har vi precis avslutat senaste lägret i Beitostölen och det blev precis så bra som jag hoppats. Grönolen levererade kanonbra boende och mat som är farligt god i längden ;-). Annars är beito ett bra ställe att träna på med fin löpterräng och fina vägar med bra asfalt. Backar att jobba i var inte heller någon bristvara. Vi hade tre riktigt tuffa fartpass där vi pressade varandra hårt och som förhoppningsvis ska ge styrka till vintern. Det blev ett Älghuffspass med 6x5 min, ett klassiskt träningsrace och ett lagtempo stakning som jag tyckte var ett givande pass. En annan höjdare tyckte jag var när vi stakade tre timmar från Beito och sen bytte till löparskor och sprang runt Besseggen. Otroliga vyer och utmanande terräng. Inte så ofta jag kör 6,5 timmar i sträck.

Hela veckan blev drygt 30 timmars effektiv träning och nu känner jag att det blir skönt med några dagar med vila och lugnare träning. Skönt att Kjetil är tillbaka i träning igen och att han dessutom ser väldigt stark ut redan är glädjande.  För att vi ska lyckas i vinter krävs att alla kan vara med och bidra på träningarna och att vi kan göra ett bra samarbete på tävlingarna i vinter. Bara att hoppas att de som sliter med skavanker kan få ordning på det snart och att vi kan vara med och utmana på allvar i alla lopp.

Helgen tillbringar jag med familjen i Bruksvallarna där det är friluftsmässan Bruksvallarna Game Fair. Kan bli någon fin fjälltur om jag känner mig återhämtad. Jag brukar säga att vad man gjort på sommaren är så klart inte oviktigt, men det som händer nu och framåt är det som verkligen lägger grunden för säsongen.

Vi hörs!

Skidhälsningar

Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar