Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Fantastisk skidåkning i Val Senales

Publicerad: 18 oktober 2012 Kl.19:48  | Uppdaterad: 18 oktober 2012 Kl.21:16

Efter en sommar med mycket barmarksträning är det härligt att komma på riktig snö igen.

 

Hej igen allihopa!

Jag har haft ett litet uppehåll med bloggen under sommaren, men ska väl börja trappa upp en del inför säsongen som snart väntar runt hörnet.
Kortfattat har sommaren varit riktigt bra. Vi fick tex en till liten dotter som heter Joline den 30 juni. Man var ju lite fundersam hur det skulle bli att vara tvåbarnsfar och satsa på skidåkningen för fullt. Men som tur var fick vi en riktigt lugn och snäll tös som är glad och nöjd mest hela tiden och framför allt sover bra på nätterna. Sånt kan ju ändra på sig, men vi är glada så länge det varar.
Träningen har flutit på lite lagom bra med en förkylning i juli och ett par veckors ryggskott i september. ”Passa er för trädgårdsarbete”smiley.  Men när det fungerat tycker jag det känts väldigt bra och det har gått lätt att träna.
Landslaget är nu inne i sista veckan av ett tre veckor långt höghöjdsläger, där jag valde att hoppa på sista halvan för att vara lite mer med familjen istället. Jag mötte upp de andra när de flyttade från barmarksträning i Livigno till glaciärträning i Val Senales.
Här har vi hittills haft extrem tur med förhållandena. När vi kom var det halvdåligt med snö, men redan andra dagen snöade det rejält och nu har vi kanonförhållanden och ett fantastiskt väder som ser ut att hålla i sig.

Snön börjar så smått lägga sig hemma i Sverige också och jag hoppas verkligen att det blir en riktigt fin vinter igen med snö i hela landet.
 

 

Ha det gott!
Skidhälsningar
Anders Södergren
 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar