Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Äntligen börjar det lossna!

Publicerad: 11 februari 2012 Kl.19:25

Idag kändes det riktigt kul att tävla igen. Kroppen kändes mer som den ska göra när det fungerar och jag kunde vara med och vara offensiv och det gillar jag.

Vi presterade en bra laginsats idag med Johan såklart som pricken över i´et. Loppet blev riktigt skoj med bra fart redan från start och helt utan avvaktande åkning. Det var länge sedan det var så. Vi svenskar bidrog i allra högsta drag till att tempot hölls högt och alla var framme och körde när det fanns möjlighet. Vallateamet gjorde också ett kanonjobb idag och som ni vet kan man inte åka så här bra på dåliga skidor. Kul med tanke på att det har varit lite stolpe ut på den fronten i år.

För mig var det den bästa känslan jag haft hittills den här säsongen och jag ser fram emot de kommande tävlingarna. Bra också att jag kunde plocka lite extrapoäng på spurtpriserna. Det behövs verkligen om jag ska få åka WC finalen i Falun i vår. Bara topp 50 i totala WC får deltaga och med missad tour och dålig form så ligger jag inte så bra till. Men det ska bli ändring på det.

Vi är heltaggade inför morgondagens stafett och ser fram emot att utmana de andra nationderna med Norge och Ryssland i spets.

Oj så mycket roligare det är när det känns brasmiley

Håll tummarna för fortsättningen.

Skidhälsningar

Anders Södergren

 

 

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar