Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Premiären avklarad och vilken svenskdag!

Publicerad: 19 november 2011 Kl.18:27

Fina tävlingar i Sjusjön. Fina spår med jämna förhållanden och den norska publiken såg till att stämningen var på topp.

Som väntat efter två veckor av trubbel med förkylningar så var inte min form på topp idag. Jag hade inte nån bra känsla i kroppen på uppvärmningen. Igår när jag testade skidor så högg det till i ryggen och jag visste inte om jag kunde starta ens. Som skönt var att när jag värmt upp och fått upp rörligheten lite kunde jag åka utan smärta. Jag väljer att stå över stafetten imorgon och laddar istället för kommande tävlingar. Vill inte pressa kroppen så att jag drar på mig en ny förkylning igen.

Med tanke på de förberedelser jag haft så är 25e platsen inte så illa. Det kändes dock att jag inte tävlat nåt och var väldigt trög förutom att formen var dålig. Rent åkmässigt kändes det ändå bra när jag fick nån rygg att hänga. Tackar Remo Fischer för draghjälpen. Det gör mycket när man inte kan hålla farten själv. Fick också hjälp av Hellner på tredje varvet.

Dagens man var ju i alla fall Johan Olsson som måste gjort sitt livs lopp. Han lekte med hela världseliten idag. Stort grattis till Johan. En annan som verkligen gjorde sitt bästa lopp hittills i karriären var Calle Halvarsson med sin 4e plats. Mycket starkt! Stort grattis till Charlotte Kallas 2a plats. Stabilt!

Ska bli spännande att se Calle på 4e sträckan imorgon. Han har ju riktigt fina sprintkvaliteter också. Kan han utmana spurtkanonen från vårt västra grannland kanske?

Vi hörs!

Skidhälsningar

Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar