Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Dubbeljakten Slutade med en snöplig Fjärdeplats

Publicerad: 3 februari 2011 Kl.16:07

SM i Sundsvall fortsatte idag med 30 km Dubbeljakt. Det blev ett riktigt tufft lopp och en ordentlig genomkörare. Tyvärr blev det ingen medalj idag, men det var ju inga duvungar som var före mig. Känns som att det inte fattas så mycket tills det lossnar.

Det blev en ordentlig genomkörare på Södra berget idag. En lite lättare klassisk bana följdes av den stentuffa skatebanan med Smirrebacken och EKG backen efter varandra. Den klassiska delen kändes lätt idag och jag behövde inte ta ut mig allt för mycket. Därför trodde jag att jag skulle vara lite piggare än jag var på skaten . Jag försökte ändå köra på och hålla upp farten och det blev snabbt en klunga med Mig, Marcus, Johan och Daniel. Marcus gjorde en rejäl körning på andra varvet och jag fick släppa en liten lucka, som jag dock kunde hämta in. Tredje varvet gick lite lugnare och vi var samlade allihopa. Efter lite lurpassning i början på sista varvet gjorde Johan en liten luring och ryckte när Marcus och jag drack. Det resulterade i några sekunders lucka som bara Marcus orkade hämta igen. Jag hade inte riktigt kraften idag att vara med ända in, men det blev som sagt ett riktigt bra fartpass på de tuffa banorna.

Nu väntar 15 km klassiskt på söndag. Ska tydligen vara en riktigt tuff bana det också, så det ska bli riktigt skoj. Tänkte försöka undvika fjärdeplatsen då, men det är starka grabbar att besegra.

Påminner om att vi fortfarande har några platser kvar till VM resan. Maila mig vid intresse.
Sen har vi ju också börjat hyra ut vår stuga i Bruksvallarna och vi har en hel del veckor obokade. Kanske någon är sugen att åka till vinterparadiset på sportlovet. Maila mig i så fall.

Ha det gott!
Skidhälsningar
Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar