Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

SM i Sundsvall nästa

Publicerad: 30 januari 2011 Kl.21:26

Det är inte ofta under säsongen som vi har en vecka hemma och träna i lugn och ro. Det har i alla fall varit riktigt skönt, Träningen har gått bättre och bättre och det ska bli kul att åka till Sundsvall och tävla.
Biljetter kvar till VM-resan. Passa på!

Tävlingen i Otepää förra helgen började riktigt segt, inte helt ovanligt för mig efter förkylning. Men förkylningen verkar inte bitit så hårt på Daniel och Marcus som båda gjorde kanonlopp.
På sista varvet när Filbrich kom ikapp mig kunde jag lugna ner åkningen och hitta lite rytm. Då kändes det både lättare och gick fortare. Den känslan måste jag försöka hitta från start.
Den här veckan har jag haft fokus på mycket träning och bygga upp en bra grund för toppformen inför VM.
Jag tycker det känns bra på träningen och hoppas att det ska lossna ordentligt nu.


Jag kommer att åka dubbeljakten på torsdag och 15km på söndag. För er som vill träffa mig eller få min autograf, så kommer jag att vara på Stadium Birsta mellan 15 och 17 på lördag med min sponsor på energiprodukter Dextro Energi.

Jag och min kompis Peder Persson har anordnat en bussresa till VM i Oslo. Vi har fått några sena avhopp, så för er som är sugna att vara på plats och heja fram svenskarna så har vi några platser över igen. Det är bussresa boende och biljetter för herrstafetten, damernas tremil och herrarnas femmil som ingår. Avresa från Hudiksvall på torsdag natt, med möjlighet att hoppa på efter vägen. Maila mig vid intresse, så får ni mera info. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse kan jag lova.
Kom gärna och heja fram oss på SM också. Det kommer att vara prestationer i världsklass.

Vi hörs!
Skidhälsningar
Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar