Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Tack för allt stöd!

Publicerad: 20 januari 2011 Kl.19:05

Idrottsgalan blev precis så trevlig som jag trodde det skulle bli. Kanske till och med bättre. Storslam för längdåkarna. Frukten av en helt grym säsong.

Jag ångrar inte en sekund att jag valde att gå på idrottsgalan mitt i brinnande säsong. Det var en riktigt rolig och trevlig kväll. För längdåkarna var det extra spännande, med nomineringar och stora chanser på massor av utmärkelser. Och många priser blev det. Årets manliga, årets kvinnliga, årets lag, årets ledare, bragdguldet och 2a,3a,4a i omröstningen till Jerringpriset. En fin skörd av uppskattning efter en fantastisk säsong.
Tror till och med att vi missade Jerringpriset på grund av så många fina prestationer och därmed så många längdkandidater att rösta på. Alshammar är en mycket värdig vinnare med en fantastisk säsong och att hon fortfarande visar på utveckling efter en så pass lång karriär. Riktigt sporrande att se.

Har precis kommit till Otepää och laddar inför lördagens 15km klassiskt. Får väl se hur pass bra jag kommit igång efter förkylningen, men nu känns det som all träning och tävling framåt är en förberedelse till VM i Oslo i slutet av februari. Efter helgen blir det en ganska tuff träningsperiod i två veckor och SM i Sundsvall innan vi drar på höjd i Seiser Alm.

Tack alla för ert stöd och uppmuntran!

Vi hörs!
Skidhälsningar
Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar