Start  |  Blogg  |  Bilder  |  Historia  |  Profil  |  Sponsorer  |  Gästbok  |  Autografer

Superstars och rullskidor på Stureplan!

Publicerad: 24 juli 2010 Kl.23:13

En vecka i den kungliga huvudstaden och inspelningen av Superstars är över. På måndag är jag på plats igen för slutspurten av TV 3:s storsatsning. Jag tycker det är jättekul. På kvällarna tränar jag med Björn Ferry!

Är hemma i Östersund över helgen och umgås med Lisa och Julia och hundarna, förstås.
Det känns lite sisådär att vara på vift en tid på sommaren då allt är som vackrast och skönast i republiken Jämtland.
Men jag ångrar ingenting. Superstars är roligt, och berikande. Vi är ett gäng som går bra ihop. Jag imponeras av gamla stjärnors fysik. De måste rimligen hålla igång bra, fast de inte pratar högt om det…
Vi har vansinnigt kul ibland eftersom vi tävlar i grenar som ingen är proffs på…lekhumöret är på topp!
Inspelningarna pågår från åtta på morgonen till sex på kvällen. Det finns alltså bara tid till ett träningspass per dag.
Försöker därför vara effektiv. Som tur är har jag Björn Ferry på plats. Vi kör tillsammans. Löpning ute på Lidingö och i Stockholms vackra parker.  En dag åkte vi rullskidor förbi Stureplan! Få reagerade. Bratsen på Östermalm skiter nog högaktningsfullt i oss. Möjligen tycker de att vi är idioter som åker rullskidor i centrum…
Våra vänner i Superstar höjer också på ögonbrynen.
När Björn Ferry kom ner i hissen på rullskidor och skejtade ut i lobbyn efter en lång arbetsdag var det fler än en som stirrade storögt.
Sammanhållningen är finfin. Efter en rullskidrunda i stekhet värme på Lidingö återvände Björn och jag med rödsprängda ögon och såg rejält tagna ut. Vi var sent ute till kvällens middag. Men alla väntade och någon svalkade sig med en kall öl…Det gäller att hålla fokus även de här två veckorna…men det är klart att det såg förbaskat skönt ut att slappa av med en öl och inte behöva tänka på att köra två timmars löpning i ökenhetta…
Superstars har varit inplanerat sedan länge. Jag ligger helt enligt plan med träningen. Det har fungerat över förväntan. Även här i Stockhom får jag med mig ett rejält pass om dagen.
I helgen är jag hemma i Östersund och lägger på ett extra kol. Passar också på att njuta av Julias framsteg…
Ja, nu kryper hon nästan lika snabbt som Usain Bolt..Vi får hålla järnkoll på henne varenda sekund hon sprattlar fram för egen maskin. Julia kan också stå upp…snart går hon, tippar jag!
Den 6 augusti drar jag till norska Aure med landslaget för läger och Toppidrettsuke med massor av tävlingar.
Jag glädjer mig till det!
Har också hunnit med en TV-inspelning i Malmö i sommar med Anne Lundberg. Sommarkväll! Programmet sändes ikväll (lördag). Jag gillade upplägget och gästerna. Anna Mannheimer och Peter Apelgren var lika trevliga och glada utanför studion. Och han…den framgångsrike företagaren som valde att bli munk i 17 år…mycket intrssant. Vilka val människor gör ibland.
Själv ångar jag på som skidåkare några år till. Jag tycker att träningen går över förväntan och känner en trygghet i det.
Ha en fortsatt skön sommar
Skidhälsningar
Anders Södergren

Dela på Facebook Dela på Twitter

Tidigare blogginlägg
Senaste i gästboken
Team Anders Södergren
Det är roligt att så många är in och läser på hemsidan.
Jag ska försöka att uppdatera den så ofta jag hinner.

Jätteskoj med alla mejl med uppmuntran och funderingar mm.
Jag svarar så fort jag får tid.

Med vänliga hälsningar